Стейк

Як у дорогому ресторані: кухар розкрив секрет приготування ідеального стейка

Shutterstock

Для цього він використовує секретний інгредієнт

Відомий британський кухар, телеведучий та автор багатьох кулінарних книжок Джеймс Мартін розповів секрет приготування ідеального стейка з яловичини. Про це повідомляє BBC GoodFood Show.

Кухар рекомендує за 20 хвилин до приготування приправити м'ясо з сіллю та перцем. Це допоможе йому зберегти свій сік. Далі потрібно розплавити на сковорідці вершкове масло, додати розмарин та часник. Коли масло почне пінитися, кухар додає на сковорідку стейк. 

Головний секрет – бульйонний кубик, який варто додати під час смаження м'яса. Стейк потрібно смажити кілька хвилин з кожного боку. 

"Кубик бульйону з яловичиною додає стейку неймовірного смаку", – стверджує Мартін. 

Готову страву можна їсти зі свіжою зеленню, соусом та картоплею фрі. 

Раніше знаменитий кухар розказав рецепт ідеальної картоплі фрі. 

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ