За словами фахівця, більша частина чорного хліба – забарвлений білий хліб
Дієтолог Майкл Мослі розповів, кому не рекомендовано вживати чорний хліб та які наслідки можуть чекати на людину. Про це пише Express.
За словами спеціаліста, чорний хліб може спровокувати підвищення рівня цукру в крові. Зазначається, що під час вибору продукту необхідно бути пильними, оскільки деякі його види, що продаються у магазинах, можуть містити різні добавки.
Як зазначив Мослі, "більша частина чорного хліба – забарвлений білий хліб". Дієтолог радить діабетикам замінити хліб на цільне зерно – кіноа, булгур, бурий рис, гречку, а також бобові.
Ці продукти містять складні вуглеводи, які гальмують миттєві стрибки цукру, та клітковину, що підтримує мікрофлору кишківника.
При діабеті також варто прибрати з раціону солодощі, фруктові соки та газовані напої.
Кращий спосіб не хвилюватися за їжу, яку ви вживаєте, – готувати її власноруч. Дивогляд поділився секретами від французького кухаря, як спекти хліб з хрумкою скоринкою.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!