Для цього рецепту вам знадобиться трохи часу та кілька інгредієнтів
Влітку настає період свіжих овочів та фруктів. Останнім часом ті, хто має город, збирає кожного літа дуже багато кабачків. А інколи їх так багато, що нікуди подіти. Про це повідомляє "Дивогляд".
Проте існує безліч рецептів різноманітних та дуже смачних страв, які можна приготувати з кабачків. Один із таких рецептів ми підготували для вас, щоб ви могли насолодилися останнім місяцем літа, смакуючи запіканкою з кабачків.
Рецепт запіканки із кабачків

Кабачки, фаршировані сиром
Фото: 1000.menu
Інгредієнти:
- кабачки – 800 г;
- яйця курячі – 4 шт.;
- сир твердий – 80 г;
- сметана – 4 ст. л.;
- часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- зелень (кріп, зелена цибуля);
- масло вершкове для змащування форми.
Кроки приготування:
- Для початку потрібно помити та дрібно нарізати кріп.
- Потім почистіть та подрібніть часник, як вам зручно.
- Після цього натріть сир на велику терку.
- Тепер можна збити яйця та додати до них сметану, перець, часник, кріп та сіль. Усі інгредієнти перемішайте.
- Час підготувати кабачки. Для цього помийте їх та наріжте кільцями, діаметром 5-7 мм.
- Підготуйте форму для запікання та змастіть її вершковим маслом. Потім викладіть у форму кабачки та залийте їх раніше приготованою сумішшю і посипте зверху сиром.
- Випікайте страву в розігрітій завчасно духовці, до 180 градусів, протягом 30 хвилин. Смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав про унікальний рецепт з Карпат "залізного" борщу.
Чудернацькі історії з України, котики, скандали світових зірок, гумор і трохи дикого трешу з московських боліт – читайте першими в Telegram Дивогляд 5.UA.