Ця страва не лише смачна, але й легка в приготуванні
Ліниві вареники – це популярна страва на українському столі, адже це не лише смачно, але і швидко. Ба більше, ці вареники можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на рецепт переможниці "МастерШеф".
На сніданок можна приготувати будь-що, але якщо у вас небагато часу і ви хочете чогось смачного та легкого, то ліниві вареники – це найкращий варіант. Ліниві вареники за цим рецептом можна приготувати заздалегідь та зберігати їх в холодильнику протягом двох діб, а за потреби дістати та приготувати.
Рецепт швидкого сніданку – лінивих вареників
Інгредієнти на дві порції:
- 300 грамів кисломолочного сиру;
- 1 яйце;
- 1 столова ложка манки;
- 1 столова ложка борошна;
- 1 столова ложка цукрової пудри;
- 1 столова ложка матчі.
Час приготування: 20 хвилин
Кроки приготування:
- Для початку потрібно змішати сир із яйцем, а потім додати інші інгредієнти.
- Потім потрібно сформувати довгу сосиску з тіста та порізати її на маленькі шматочки, а з них зробити кульки.
- Тепер можна кидати їх в окріп та варимо 5 хвилин. Вареники будуть готові, коли вони почнуть підніматися на поверхню.
- Дістаньте вареники та злийте воду. Додайте до них цукор, варення або сметану. Смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав про окрошка з креветками та просеко підкорила соцмережі.
Чудернацькі історії з України, котики, скандали світових зірок, гумор і трохи дикого трешу з московських боліт – читайте першими в Telegram Дивогляд 5.UA.