Для приготування цього неймовірно кремового десерту потрібно лише два інгредієнти
До вашої уваги рецепт домашнього вершкового морозива, для якого не потрібні яйця, морожениця та варіння. Про це повідомляє "Дивогляд".
Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
- 400 мл (1 банка) згущеного молока
- 500 мл охолоджених вершків 36% жирності
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Приготування:
- Заздалегідь охолодіть вершки та згущене молоко в холодильнику, оскільки вони повинні бути дуже холодними перед збиванням.
- Перелийте вершки у високу чашу або чашу планетарного міксера. Збивайте їх на середньо-високій швидкості міксера до утворення густої маси.
- Продовжуйте збивати вершки до утворення стійких піків.
- Влийте підсолоджене згущене молоко у збиті вершки та ретельно перемішайте до однорідності, після чого перелийте суміш у відповідну ємність.
- Накрийте ємність кришкою і заморозьте морозиво щонайменше на 6 годин або, для кращого результату, на всю ніч.
Раніше "Дивогляд" розповідав про рецепт морозива від українського шеф-кухаря.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.