закуска фаршировані яйця

Закуска для новорічного столу: як приготувати фаршировані яйця з грибами

istockphoto

Легкі закуски будуть дуже доречними на будь-якому святковому столі

"Дивогляд" із посиланням на vistovska_cooking ділиться з вами рецептом класичної новорічної закуски – фаршированих яєць з грибами.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте шампіньйони та обсмажте до золотистого кольору;
  2. Відваріть яйця вкруту, очистіть від шкаралупи і вийміть жовтки. Вони знадобляться для приготування начинки;
  3. У глибокій ємності змішайте жовтки з грибами, майонезом і сіллю (за смаком). Ретельно перетріть масу виделкою;
  4. Отриманою масою начиняйте білки. Зверху прикрасьте зеленню (кропом або зеленою цибулькою).

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом найсмачнішого різдвяного печива від шеф-кондитера.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше