Імбирне печиво

З ароматом свята: найсмачніше різдвяне печиво за рецептом шеф-кондитера

Shutterstock

Новорічні свята вже незабаром, а отже час готувати святкові страви і десерти

"Дивогляд" ділиться з вами рецептом різдвяного печива від шеф-кондитера Еріна Макдауелла, яке готується лише 25 хв.

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 220 гр;
  • темно-коричневий цукор — 100 гр;
  • яйце – 1шт.;
  • ванільний екстракт – 1 ч.л.;
  • борошно – 330 гр;
  • морська сіль – 1 ч.л.;
  • розпушувач – 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Обережно збийте м'яке вершкове масло з коричневим цукром, доки не отримаєте однорідну масу;
  2. Додайте яйце та ваніль і перемішайте. Після цього додайте борошно, сіль та розпушувач і ще раз перемішайте;
  3. Розкачайте тісто, товщиною 2-3 см і щільно загорніть його у харчову плівку. Покладіть у холодильник на 30 хв;
  4. Поверхню притрусіть борошном і розкачайте тонке тісто. Використовуючи форму, виріжте печиво, перекладіть його на деко, застелене пергаментом, і поставте у духовку, розігріту до 180°С;
  5. Випікайте печиво впродовж 8-10 хв, а після цього вистудіть його;
  6. Прикрасьте охолоджене печиво за бажанням.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами шістьма вишуканими, але дуже простими закусками на Новий рік.

Дивіться також відео 5 каналу: Без світла та води: як Одеса оговтується після ракетної атаки московитів / включення.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ