Новорічні свята вже незабаром, а отже час готувати святкові страви і десерти
"Дивогляд" ділиться з вами рецептом різдвяного печива від шеф-кондитера Еріна Макдауелла, яке готується лише 25 хв.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 220 гр;
- темно-коричневий цукор — 100 гр;
- яйце – 1шт.;
- ванільний екстракт – 1 ч.л.;
- борошно – 330 гр;
- морська сіль – 1 ч.л.;
- розпушувач – 1/2 ч.л.
Спосіб приготування:
- Обережно збийте м'яке вершкове масло з коричневим цукром, доки не отримаєте однорідну масу;
- Додайте яйце та ваніль і перемішайте. Після цього додайте борошно, сіль та розпушувач і ще раз перемішайте;
- Розкачайте тісто, товщиною 2-3 см і щільно загорніть його у харчову плівку. Покладіть у холодильник на 30 хв;
- Поверхню притрусіть борошном і розкачайте тонке тісто. Використовуючи форму, виріжте печиво, перекладіть його на деко, застелене пергаментом, і поставте у духовку, розігріту до 180°С;
- Випікайте печиво впродовж 8-10 хв, а після цього вистудіть його;
- Прикрасьте охолоджене печиво за бажанням.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами шістьма вишуканими, але дуже простими закусками на Новий рік.
Дивіться також відео 5 каналу: Без світла та води: як Одеса оговтується після ракетної атаки московитів / включення.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.