Печериці

Просто та смачно: рецепт грибів із сиром і горіхами

Pixabay

"Неймовірний смак, який захочеться відтворювати знову"

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом грибів із сиром і горіхами, для якого треба мінімум часу. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

"Три продукти, три прості дії, 20 хвилин очікування, поки грибочки запечуться. І ви отримаєте неймовірний смак, який захочеться відтворювати знову", – поділився Клопотенко.

Для приготування треба 10-12 великих печериць, які варто помити та підсушити рушником. Далі відділіть від них "ніжки", подрібніть їх, додайте 50-70 г подрібнених волоських горіхів і посмажте їх разом на пательні.

Далі берете сир і натираєте його на дрібній тертці, після чого змішуєте з горіхами та грибами. Наостанок начиняєте "шапочки" грибів горіхами та "ніжками", і випікаєте все на деку, застеленому пергаментом, протягом 20-25 хвилин при температурі 180. Смачного!

Раніше "Дивогляд" ділився рецептом піци "Маргарита" від дизайнера.

Дивіться також відео 5 каналу: "НАША НАДІЯ - пУТІН", "Зеленський похлєщє януковича" | КОРЧИНСЬКИЙ у Рандеву з Яніною Соколовою

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ