Це доволі незвичний десерт, рецепт якого знають небагато господинь
"Дивогляд" із посиланням на Cookist розповідає, як приготувати смажений яблучний омлет за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
- Яйця збийте з цукром, доки суміш не стане "повітряною";
- Після цього додайте до суміші молоко, борошно та родзинки і ретельно перемішайте;
- Яблука дрібно наріжте і ще раз перемішайте;
- На пательні розтопіть шматочок вершкового масла, вилийте суміш і накрийте кришкою. Смажте на повільному вогні;
- Через 10 хвилин обережно переверніть омлет та готуйте ще 5 хвилин;
- Акуратно зніміть омлет зі сковорідки. За бажанням прикрасьте цукровою пудрою і подавайте з улюбленим варенням.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати лимонне печиво вдома.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.