Печиво

Просто і швидко: рецепт смачного печива з розсолу

кухар.укр

Якщо вам захотілося якогось смаколика до чаю, але вдома нічого немає – не кваптеся йти в магазин

Краще приготуйте солодощі самостійно вдома. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом домашнього печива на розсолі, яке готується просто і з найпростіших інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • розсіл – 1 склянка;
  • борошно – 4-5 склянок;
  • рослинна олія – 1 склянка;
  • цукор – 1 склянка;
  • сода харчова – 1 ч.л.

Приготування:

  1. У глибоку ємність влийте розсіл і додайте цукор. Ретельно перемішайте і вилийте в отриману масу олію;
  2. Просійте борошно, додайте до суміші частинами і замісіть тісто. Не треба довго вимішувати доки маса перестане липнути до рук і стане пластичною;
  3. Готове тісто викладіть на робочу поверхю, посипану мукою. Розкачуйте тісто до рівномірної товщини і виріжте з нього печиво за допомогою форм або склянки;
  4. Випікайте тісто у розігрітій до 180° духовці впродовж 15-20 хвилин до золотистого кольору.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати крученики з яйцем та грибами.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ