Якщо вам захотілося якогось смаколика до чаю, але вдома нічого немає – не кваптеся йти в магазин
Краще приготуйте солодощі самостійно вдома. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом домашнього печива на розсолі, яке готується просто і з найпростіших інгредієнтів.
Інгредієнти:
- розсіл – 1 склянка;
- борошно – 4-5 склянок;
- рослинна олія – 1 склянка;
- цукор – 1 склянка;
- сода харчова – 1 ч.л.
Приготування:
- У глибоку ємність влийте розсіл і додайте цукор. Ретельно перемішайте і вилийте в отриману масу олію;
- Просійте борошно, додайте до суміші частинами і замісіть тісто. Не треба довго вимішувати доки маса перестане липнути до рук і стане пластичною;
- Готове тісто викладіть на робочу поверхю, посипану мукою. Розкачуйте тісто до рівномірної товщини і виріжте з нього печиво за допомогою форм або склянки;
- Випікайте тісто у розігрітій до 180° духовці впродовж 15-20 хвилин до золотистого кольору.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати крученики з яйцем та грибами.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.