Лечо

Лечо без оцту: рецепт смачної консервації на зиму

Depositphotos

Салат чудово смакуватиме з гарячими стравами

До зими господині заготовляють різну консервацію, серед яких – ароматне лечо. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом закрутки лечо з помідорами і цибулею, яка смакуватиме вам з різними стравами.

Особливістю цього рецепту є відсутність оцту. Такий салат чудово підійде людям з підвищеною кислотністю шлунку.

Інгредієнти:

  • болгарський перець – 1 кг;
  • томати  –1 кг;
  • сіль – 20 гр;
  • чорний мелений перець – 5 гр;
  • цукор – 50 гр.

Приготування:

  1. Ретельно помийте овочі. Помідори наріжте на шматочки і прокрутіть через м'ясорубку. Приберіть серцевину з перцю, а м'якоть наріжте смужками;
  2. Масу з помідорів вилийте у каструлю і додайте шматочки перцю, сіль, перець і цукор. Варіть близько 15 хвилин, постійно помішуючи масу. Коли страва закипить – зніміть каструлю з вогню;
  3. Гарячу масу розкладіть у теплі стерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть догори дном і залиште охолоджуватися;
  4. Далі зберігайте лечо в темному прохолодному місці.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами простим рецептом піци на сковороді від Ектора Хіменеса-Браво.

Дивіться також відео 5 каналу: Підготовка до ЗИМИ! Яка ситуація з УКРИТТЯМИ в прифронтовому Запоріжжі?

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше