Салат чудово смакуватиме з гарячими стравами
До зими господині заготовляють різну консервацію, серед яких – ароматне лечо. "Дивогляд" ділиться з вами рецептом закрутки лечо з помідорами і цибулею, яка смакуватиме вам з різними стравами.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 1 кг;
- томати –1 кг;
- сіль – 20 гр;
- чорний мелений перець – 5 гр;
- цукор – 50 гр.
Приготування:
- Ретельно помийте овочі. Помідори наріжте на шматочки і прокрутіть через м'ясорубку. Приберіть серцевину з перцю, а м'якоть наріжте смужками;
- Масу з помідорів вилийте у каструлю і додайте шматочки перцю, сіль, перець і цукор. Варіть близько 15 хвилин, постійно помішуючи масу. Коли страва закипить – зніміть каструлю з вогню;
- Гарячу масу розкладіть у теплі стерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть догори дном і залиште охолоджуватися;
- Далі зберігайте лечо в темному прохолодному місці.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами простим рецептом піци на сковороді від Ектора Хіменеса-Браво.
Дивіться також відео 5 каналу: Підготовка до ЗИМИ! Яка ситуація з УКРИТТЯМИ в прифронтовому Запоріжжі?
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.