Кава

Це не зерна: одна річ, яка впливає на якість звареної кави

Shutterstock

Справжні кавомани можуть відрізнити якісний напій від зіпсованого

На смак кави можуть впливати зерна, з яких вона була зварена, але велике значення має також і спосіб помолу. Детальніше про це розповідає "Дивогляд" із посиланням на HuffPost.

Так, вибір кавомолки залежить від того, якому помолу кавових зерен ви надаєте перевагу. Так, наприклад, для приготування Еспресо необхідно використовувати дуже дрібні частинки кави.

"Ідеальний помол для кожного напою різний. Коли ви вибираєте кавомолку, ви повинні розуміти, чого ви намагаєтеся досягти", – пояснив менеджер з комерційних і домашніх продажів в Seattle Coffee Gear Джон Холмквіст.

Загалом, існує два типи шліфувальних машин: з лезами і з жорнами. Експерти частіше надають перевагу другому типу, оскільки вони подрібнюють усі зерна до однакового розміру частинок.

Шліфувальні машини з жорнами також бувають кількох типів: конічні та плоскі. Так, для приготування еспресо вдома можна обмежитися конічною жорновою кавомолкою. Для кав'ярні краще обрати кавомолку з плоскими жорнами.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, який інгредієнт у ранковій каві пришвидшує схуднення.

Дивіться також відео 5 каналу: ДІТИ ПОЛЕГЛИХ ВОЇНІВ зможуть навчатися у КРАЩИХ ВИКЛАДАЧІВ!

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ