Неможливо уявити осінь без смачних та яскравих страв з гарбуза
"Дивогляд" ділиться з вами рецептом соковитих курячих гомілок з гарбузом і фетою.
Інгредієнти:
- 1 кг курячих гомілок;
- 800 гр очищеного гарбуза;
- 100 гр сиру фета;
- 2 столові ложки вершкового масла;
- 1 столова ложка улюблених спецій до курятини;
- гілочки чебрецю;
- дрібка мускатного горіха;
- сіль (за смаком).
Приготування:
Розігрійте духовку до 200°. У цей час курячі гомілки натріть улюбленими спеціями та викладіть на деко. Поруч покладіть нарізаний кубиками гарбуз. Зверху викладіть гілочки чебрецю.
Посоліть страву і посипте тертим мускатним горіхом. Після цього викладіть шматочки вершкового масла.
Поставте деко у розігріту духовку і випікайте страву близько 25-30 хв. Готовий гарбуз можете розім'яти у пюре і зробити соус до курки. Перед подачею додайте до страви шматочки фети.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом гарбузової каші від Євгена Клопотенка.
Дивіться також відео 5 каналу: СІДНЕЙСЬКІЙ ОПЕРІ – 50! Про історію створення будівлі - Нонна Стефанова
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.