курячі гомілки з гарбузом

Курячі гомілки з гарбузом: простий рецепт осінньої страви

Shutterstock

Неможливо уявити осінь без смачних та яскравих страв з гарбуза

"Дивогляд" ділиться з вами рецептом соковитих курячих гомілок з гарбузом і фетою.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок;
  • 800 гр очищеного гарбуза;
  • 100 гр сиру фета;
  • 2 столові ложки вершкового масла;
  • 1 столова ложка улюблених спецій до курятини;
  • гілочки чебрецю;
  • дрібка мускатного горіха;
  • сіль (за смаком).

Приготування:

Розігрійте духовку до 200°. У цей час курячі гомілки натріть улюбленими спеціями та викладіть на деко. Поруч покладіть нарізаний кубиками гарбуз. Зверху викладіть гілочки чебрецю.

Посоліть страву і посипте тертим мускатним горіхом. Після цього викладіть шматочки вершкового масла.

Поставте деко у розігріту духовку і випікайте страву близько 25-30 хв. Готовий гарбуз можете розім'яти у пюре і зробити соус до курки. Перед подачею додайте до страви шматочки фети.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом гарбузової каші від Євгена Клопотенка.

Дивіться також відео 5 каналу: СІДНЕЙСЬКІЙ ОПЕРІ – 50! Про історію створення будівлі - Нонна Стефанова

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ