"Виходить не просто курка, а мистецтво"
Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився оригінальним рецептом запеченої курки з картоплею. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.
Рецепт:
- Викладіть куряче філе стегна (приблизно одну упаковку) на деко, застелене пергаментом. Додайте туди помиту картоплю (близько 700 грам), розрізану навпіл.
- Курку потрібно змастити гірчицею і додати туди кілька гілочок тим'яну, грецькі соковиті оливки і лавровий лист (10-12 штук). Далі візьміть 2 голівки частину, не чистіть їх, розріжте навпіл і трішки здавіть.
- Зверху вичавіть сік половинки лимона, а також додайте сіль і 50 мл оливкової олії. Запікати треба 40 хвилин при температурі 180 градусів.
"Може здатися, після переліку, що це складно, але ні. Ви просто викладаєте ці продукти на деко та просто запікаєте їх. І у вас виходить не просто курка, а мистецтво, створене вашими руками", – поділився Клопотенко.
Раніше "Дивогляд" ділився 10 рецептами найсмачніших лимонадів для спекотних літніх днів.
Дивіться також відео 5 каналу: "рУzZzкій" - ЦЕ ДІАГНОЗ! || БУМЕРАНГ БАНДЕРИ. Повний випуск
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.