Вишні

"Несправедливо забута класика": рецепт сухого варення з вишні від українського шеф-кухаря

Shutterstock

Це просто та смачно

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як приготувати сухе варення з вишні. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.

"Якщо вам теж гріє душу думка про відродження української кухні, то візьміть і приготуйте сухе варення з вишні. Бо, по-перше, я вже розповідав вам, що українська вишня – це унікальний продукт. А, по-друге, київське сухе варення – це несправедливо забута класика. І щоб його повернути – треба всього один магічний трюк на вашій кухні", – йдеться у повідомленні.

Рецепт:

  • Потрібно взяти 500 г вишні без кісточок, покласти їх в каструлю, додати 250 г цукру та варти 30 хв.
  • Далі процідіть, охолодіть і запаніруйте ягоди у 200 г цукру, змішаного з 20 г кориці.
  • Застеліть деко пергаментом, викладіть туди вишню та поставте в духовку на 6-7 годин при температурі 50-60 градусів.

Раніше "Дивогляд" розповідав про 5 найсмачніших рецептів з черешні.

Дивіться також відео 5 каналу: Прагнув жити в НЕЗАЛЕЖНІЙ КРАЇНІ: історія життя 20-річного патріота Дениса Рачинського

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ