Чудова літня страва
Український шеф-кухар і телеведучий Євген Клопотенко поділився рецептом холодного борщу. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його Instagram.
"Перевірив, чи реальна ця ідея і за рахунок чого її можна втілити. Челендж для самого себе. Суть: спростити складні процеси. Тобто, потрібно замінити бульйон на щось вже готове і знайти швидкий доступ до душі борщу"
Замість бульйону шеф-кухар використав йогурт – популярне рішення для холодних супів – і заздалегідь запік м'ясо та овочі. Також під час приготування Клопотенко скористався готовою борщовою заправкою.
"Отже, варите 3 картоплі, 2 моркви і печете 250г свинини. Можна просто у духовку все разом поставити, як варіант. У 2 літри йогурту (1,6%) додаєте пачку заправки, нарізані овочі з м'ясом і волоські горіхи. Все. Можете зробити не 2л, а 1 порцію, щоб скуштувати для початку і зрозуміти, чи подобається вам таке. В цьому і прекрасність цього рецепту: ви легко можете зробити трішки, щоб затестити. Але це прям добре"
До речі, раніше "Дивогляд" розповідав про рецепт італійської фритати.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.
Читайте також: Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання