арахісова паста

Жодних концентратів: як приготувати арахісову пасту вдома

Shutterstock

Арахісова паста вже тривалий час вважається одним з популярних продуктів. Зокрема для тих, хто дотримується правильного харчування.

Дуже часто на полицях магазинів можна побачити різноманітний вибір арахісової пасти, однак більшість з них містять у своєму складі хімічні речовини і концентрати.

"Дивогляд" ділиться з вами корисним рецептом цього смаколика, для приготування якого вам знадобиться лише три інгредієнти:

  • сирий арахіс – 900 гр;
  • сіль – 1 ч.л;
  • сухі фініки – 8-10 шт.

Приготування:

Сирий арахіс викладіть на деко і запікайте у розігрітій до 210° духовці впродовж 10 хв. Після цього подрібніть його у блендері поки він не перетвориться на тісто.

До отриманої маси додайте сіль та сушені фініки. Знову подрібніть у блендері.

Арахісову пасту зберігайте у скляній ємності в холодильнику. Термін зберігання становить кілька тижнів.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом яблучного зефіру без грама цукру.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ