Гостренько та смачненько
Морква по-корейськи – одне з найпопулярніших зимових салатів, який чудово підійде до будь-якого святкового столу. Існує чимало рецептів цієї страви, але "Дивогляд" ділиться з вами корисним та швидким.
- Морква – 500 гр;
- Коріандр – 5 гр;
- Оливкова олія – 30 мл;
- Оцет – 50 мл;
- Чорний перець (мелений) – 3 гр;
- Сіль – 8 гр;
- Підсолоджувач – 5 гр;
- Часник – 4 зубчики.
Приготування:
- Моркву помийте, очистіть від шкірки та натріть на спеціальній терці;
- Помістіть натертий овоч у глибоку ємність та додайте до нього коріандр, перець, сіль та підсолоджувач. Ретельно перемішайте;
- Налийте у суміш олію та вичавіть часник. Ще раз перемішайте;
- Накрийте посудину з морквою харчовою плівкою та поставте її у холодильник на 3 години.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептами хрумкої квашеної капусти, яка також чудово підійде до вашого зимового раціону.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!