Морква по-корейськи

На будь який випадок: корисний та простий рецепт моркви по-корейськи

Shutterstock

Гостренько та смачненько

Морква по-корейськи – одне з найпопулярніших зимових салатів, який чудово підійде до будь-якого святкового столу. Існує чимало рецептів цієї страви, але "Дивогляд" ділиться з вами корисним та швидким.

  • Морква – 500 гр;
  • Коріандр – 5 гр;
  • Оливкова олія – 30 мл;
  • Оцет – 50 мл;
  • Чорний перець (мелений) – 3 гр;
  • Сіль – 8 гр;
  • Підсолоджувач – 5 гр;
  • Часник – 4 зубчики.

Приготування:

  1. Моркву помийте, очистіть від шкірки та натріть на спеціальній терці;
  2. Помістіть натертий овоч у глибоку ємність та додайте до нього коріандр, перець, сіль та підсолоджувач. Ретельно перемішайте;
  3. Налийте у суміш олію та вичавіть часник. Ще раз перемішайте;
  4. Накрийте посудину з морквою харчовою плівкою та поставте її у холодильник на 3 години.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептами хрумкої квашеної капусти, яка також чудово підійде до вашого зимового раціону.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ