Така страва подається у багатьох ресторанах не лише в Україні, але й за кордоном. Варто відмітити, що її цінник значно більший, ніж має звичайний суп, оскільки багато-хто думає, що для приготування цієї страви потребуються особливі продукти та багато часу.
Насправді ж усе навпаки. Достатньо буде зварити звичайний суп, додати до нього вершки, плавлений або вершковий сир та подрібнити блендером.
А щоб ваша страва не була завжди однаковою "Дивогляд" вирішив поділитися з вами цікавими комбінаціями продуктів. Радимо скуштувати кожну з них.
Грибний

- Гриби печериці – 200 гр;
- картопля – 4 шт;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- оливкова олія або вершковий сир.
Квасолевий
- Біла квасоля (консервована або варена) – 1 банка;
- Цибуля – 1 шт;
- Морква – 1 шт;
- оливкова олія.
Гарбузовий

- Гарбуз – 500 гр;
- часник – 2-3 зубчики;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- оливкова олія або вершки.
Кабачковий
- Кабачок – 2-3 шт;
- картопля – 4 шт;
- морква – 1 шт;
- кольорова капуста – 200 гр;
- вершковий сир або вершки.
З сочевиці

- Сочевиця – 500 гр;
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- томатна паста – 2 ст.л;
- вершковий сир.
З броколі та горошком

- Броколі – 200-300 гр;
- картопля – 1 шт;
- зелений горошок – 1 банка;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- оливкова олія або вершковий сир.
Буряковий
- Буряк – 2 шт;
- морква – 1 шт;
- картопля – 3-4 шт;
- цибуля – 1 шт;
- зелене яблуко – 1 шт;
- вершковий сир.
Томатний

- Помідори – 3-4 шт;
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- часник – 3 зубчики;
- корінь селери – 1/2 шт;
- оливкова олія або вершки.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом легкого овочевого супу для холодних днів.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!