Часник

Як подрібнити часник і не забруднити терку – лайфхак

Shutterstock

Це простіше, ніж здається

Часник – дуже популярний продукт, який використовують у приготуванні різноманітних страв. Щоб він додавав більше аромату та соковитості його необхідно подрібнити. "Дивогляд" ділиться з вами лайфхаком, який допоможе натерти часник так, щоб не забруднити посуд. 

Для того, щоб перетворити часник у пюре зазвичай використовують спеціальний бік терки. Домогосподарки не з чуток знають, що потім буває дуже важко відмити посуд, особливо у дрібних щілинах. 

Користувач TikTok під ніком kanisrezepte поділився невеличкою хитрістю, яка допоможе ефективно подрібнити часник і при цьому не забруднити кухонне приладдя. Вам знадобиться лише харчова плівка, або поліетиленовий пакет.

Відріжте невеликий шматок пакета або плівки, щоб він повністю накрив необхідну вам поверхню терки. Ретельно зафіксуйте плівку, щоб вона не сповзала, та починайте у звичайний спосіб дрібнити часник.

Ви помітите, що дрібні частинки продукту залишаться на поверхні поліетилену, а сама терка буде чистою.

Не варто перейматися про те, що пакет або плівка можуть порватися. Вони мають достатню щільність, а отже не зачепляться за гострі зубчики посуду. 

@kanisrezepte

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що блогерка показала простий спосіб відновити сковорідку з антипригарним покриттям.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ