Кукурудза

Смаколик, без якого неможливо уявити літа: рецепт вареної кукурудзи від Лілії Ребрик

pixabay.com

Одним з найулюбленіших літніх смаколиків вважається варена кукурудза. Більше за все вона запам'яталась тим, хто колись відпочивав на узбережжі моря.

Здавалося б, що у приготуванні цього продукту немає нічого важкого. І це правда. "Дивогляд" розповідає, що українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла підписникам, як вона готує кукурудзу. 

Для початку очистіть качани кукурудзи від зайвого листя, помийте їх та покладіть на дно каструлі. Залийте їх водою так, щоб вона була вище на 2-3 см. 

Варити продукт треба близько 20 хвилин на середньому вогні, час від часу перевіряючи його готовність. 

Коли страва буде готова – посоліть її за смаком, а також можете змастити вершковою олією.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами 10 рецептами найсмачніших лимонадів для спекотних літніх днів.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ