Існує безліч різних рецептів приготування шоколадного торта, однак цей королівський бісквіт не схожий на жоден з них.
- Вершкове масло – 340 гр;
- Кукурудзяний сироп – 240 гр,
- Какао – 60 гр;
- Чорний шоколад – 120 гр;
- Ванілін – 1 ч.л;
- Фісташки – 60 гр;
- Сушений інжир – 100 гр;
- Печиво подрібнене – 450 гр.
- Змішайте разом вершкове масло та какао-порошок до однорідної маси, а після цього додайте сироп та ванілін;
- За допомогою міксеру подрібніть фісташки та інжир і додайте їх до маси. Ретельно перемішайте суміш і поставте її на годину в холодильник;
- По закінченні часу дістаньте форму та додайте до маси подрібнене печиво. Після цього сформуйте торт;
- Розтопіть чорний шоколад та змажте ним торт. За бажанням прикрасте його чимось та поставте в холодильник ще на кілька годин.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився із вами рецептом шоколадних тістечок від Ольги Мартиновської.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!
І ТАКЕ БУЛО: