Королівський смаколик: рецепт шоколадного торта з весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон

joinfo.ua

Існує безліч різних рецептів приготування шоколадного торта, однак цей королівський бісквіт не схожий на жоден з них.

  • Вершкове масло – 340 гр; 
  • Кукурудзяний сироп – 240 гр,
  • Какао – 60 гр;
  • Чорний шоколад – 120 гр;
  • Ванілін – 1 ч.л;
  • Фісташки – 60 гр;
  • Сушений інжир – 100 гр;
  • Печиво подрібнене – 450 гр.
  1. Змішайте разом вершкове масло та какао-порошок до однорідної маси, а після цього додайте сироп та ванілін;
  2. За допомогою міксеру подрібніть фісташки та інжир і додайте їх до маси. Ретельно перемішайте суміш і поставте її на годину в холодильник;
  3. По закінченні часу дістаньте форму та додайте до маси подрібнене печиво. Після цього сформуйте торт;
  4. Розтопіть чорний шоколад та змажте ним торт. За бажанням прикрасте його чимось та поставте в холодильник ще на кілька годин.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився із вами рецептом шоколадних тістечок від Ольги Мартиновської.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ