Шоколадна ковбаска

Апетитно та оригінально: рецепт шоколадної ковбаски, яка смакуватиме незабутньо

Shutterstock

Для цього потрібні прості та доступні інгредієнти

Солодкі страви користуються попитом серед людей, проте далеко не кожен чув про шоколадну ковбаску та метод її приготування. Рецепт опублікував в Instagram great.food.

Інгредієнти:

- будь-яке печиво (600 г);

- какао-порошок (3 ст. л);

- молоко (150 мл);

- вершкове масло (200 г);

- цукор (8 столових ложок).

Приготування:

1. Печиво треба розкришити до такого стану, щоб залишилося декілька цільних шматків.

2. Треба перемішати какао і цукор.

3. Масло розтоплюється в посуді, де є молоко, какао і цукор. Тримати на вогні треба до того моменту, поки цукор повністю не розчиниться, але кип’ятити не можна.

4. Печиво змішується з рідкою сумішшю для того, щоб утворити густу липку масу.

5. Три ковбаски скачують і загортають в харчову плівку.

6. Отримане потрібно помістити у холодильник на 6 годин.

До речі, нещодавно "Дивогляд" розповідав про 8 рецептів чаю для гарного настрою і затишного вечора.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ