Ілюстративне фото

Чому суші небезпечні для здоров’я – лікар

НашКиїв

Експерт назвав симптоми, які вказують на проблеми, обумовлені вживанням ролів

Суші є традиційною японською стравою, яка користується великою популярністю в наш час по всьому світу. Однак, далеко не кожний знає про їх шкідливі властивості, про які розповів у своєму Facebook лікар Тарас Жиравецький.

В основному суші готують з сирої риби, але, за словами експерта, її вживання не рекомендовано з певних причин. Справа в тому, що це може привести до зараження опісторхозом та анізакідозом.

Вони є хворобами, які провокують паразити. Зафіксувати останні досить складно, проте присутність в організмі можна запідозрити, якщо є:

  • проблеми з травленням;
  • поліпи у жовчномуу міхурі;
  • дерматит;
  • випадіння волосся;
  • підвищені в аналізах прямий і загальній білірубін (жовчний пігмент), базофіли і еозинофіли (різновиди лейкоцитів).

Нещодавно "Дивогляд" повідомляв про те, що червоні руки можуть свідчити про смертельне захворювання.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ