Імбирний чай

Учені назвали напій, який знижує ризик розвитку раку

nutritionforce.com.au

Цей продукт також знижує кров'яний тиск і може полегшити біль

Американські вчені виявили, що один простий напій має низку корисних властивостей, він може знижувати рівень холестерину і навіть знижувати ризик розвитку раку. Про це пише Express з посиланням на Національну медичну бібліотеку США.

Науковці провели низку досліджень і виявили, що імбир має протиракові властивості завдяки речовині гінгерол, що міститься в корені рослини.

Але цей продукт стає вдвічі кориснішим, якщо його поєднати із зеленим чаєм.

У ході дослідження, в якому взяли участь 30 осіб, з'ясувалося, що вживання 2 грамів екстракту імбиру на день значно знижує ризик виникнення раку кишечника. Окрім того, імбир допомагає контролювати високий кров'яний тиск через вміст в ньому саліцилату - компонента аспірину, який розріджує кров.

Імбир також можна використовувати як натуральний засіб, що допомагає полегшити біль і зміцнити імунну систему.

Нагадаємо, раніше медики назвали ще один напій, який може покращити імунітет і знизити  розвитку ракових пухлин.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ