Міжнародний день вафель, це гарна нагода, щоб приготувати хрусткі та смачні вафлі
25 березня відзначають Міжнародний день вафель. Смачне та солодке свято – це чудова нагода, щоб приготувати хрусткі вафлі, а також насолодитися їх неймовірним смаком. Рецепт найсмачніших вафель підготував "Дивогляд".
Уперше вафлі з’явилися в Стародавній Греції. У сучасному світі власне свято вафель під назвою Національний день вафель мають американці, вони відзначають його 24 серпня. Проте Міжнародний день вафель святкують 25 березня. У цей день радимо вам, спробувати приготувати смачні вафлі за нашим рецептом.
Рецепт найсмачніших хрустких вафель

Інгредієнти
- Борошно – 100 г
- Цукор – 80 г
- Вершкове масло – 70 г
- Яйця – 1 шт.
- Ванілін – на смак
Кроки приготування

- Для початку потрібно розтопити масло в сотейнику. Важливо, щоб він мав товсте дно. Розігрівати потрібно на слабкому вогні.
- Тепер додайте до масла цукор і перемішайте все до однорідності.
- Після цього додайте яйце, але щоб масло не було гарячим, бо яйце може зваритися. Також перемішайте до однорідності.
- Додайте до суміші борошно та ванілін і перемішайте все вінчиком, щоб тісто вийшло гладким та однорідним.
- Час розігріти вафельницю. Також трохи змастіть поверхню маслом. Тепер можна викладати тісто, достатньо однієї столової ложки. Вафля буде готова, коли з’явиться золотистий колір.
- Цей рецепт також підійде для приготування трубочок. Залежно від того, яка у вас вафельниця.
- Потрібно лише скрутити вафлю трубочкою, поки вона гаряча та м’яка. Також у середину можна покласти згущене молоко.
- До готових вафель можна додати джем, морозиво та ягоди. Смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав про те, як приготувати синабони за 30 хвилин, вам знадобиться лише 4 інгредієнти і трохи магії.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.