Як приготувати синабони за 30 хвилин: 4 інгредієнти і трохи магії

Ідеальний вибір для сімейних вечорів або несподіваних гостей

Булочки з корицею, або синабони, давно завоювали серця поціновувачів солодощів. Їхній аромат і м’якість роблять цей десерт особливим, проте процес приготування традиційного тіста може здатися складним і довготривалим. Про це розповідає "Дивогляд" із посиланням на Express.

Якщо ви хочете насолодитися домашніми синабонами без зайвих зусиль, скористайтеся цим простим і швидким рецептом, запропонованим BBC Good Food. Секрет полягає у використанні готового тіста для круасанів – це значно спрощує процес і заощаджує час.

Що знадобиться для приготування

Для 18 невеликих булочок вам будуть потрібні:

Для тіста:

  • 250 г готового тіста для круасанів;
  • 30 г несолоного вершкового масла;
  • 2 ч. л. меленої кориці;
  • 6 ст. л. світло-коричневого цукру.

Для білої глазурі:

  • 240 г цукрової пудри;
  • 2 ст. л. розтопленого вершкового масла;
  • 2 ч. л. ванільного екстракту;
  • 4 ст. л. молока.

Покроковий рецепт

Підготовка форми:

Розігрійте духовку до 180°C. Форму для випічки (23 см у діаметрі) застеліть пергаментним папером так, щоб краї виступали – це допоможе легко вийняти готові булочки.

Робота з тістом:

Вийміть готове тісто з упаковки та розкачайте його на чистій поверхні. Розділіть тісто на три прямокутники. Розподіліть вершкове масло на кожному шматку, залишивши невелику частину для глазурі.

Начинка:

Змішайте в окремій мисці корицю та цукор. Щедро посипте кожен шматок тіста сумішшю. Акуратно згорніть тісто у рулети.

Нарізка та розташування:

Розріжте кожен рулет на шість однакових частин. Викладіть шматочки у форму, залишаючи трохи простору між ними, щоб було місце для підйому.

Випікання:

Поставте форму з булочками у розігріту духовку та випікайте 15-20 хвилин, поки тісто не підніметься і не стане золотистим.

Приготування глазурі:

Поки булочки печуться, змішайте цукрову пудру, вершкове масло, ванільний екстракт та молоко. Збийте до однорідної консистенції.

Остаточний штрих:

Дістаньте готові булочки з духовки, дайте їм трохи охолонути, а потім полийте глазур’ю. Це додасть булочкам ніжний вигляд і солодку насолоду.

Корисна альтернатива

Якщо ви не хочете використовувати білу глазур, можете приготувати карамельний соус. Для цього залишки цукру змішайте з вершковим маслом і нагрійте на повільному вогні до утворення густої карамелі.

Цей швидкий рецепт допоможе вам приготувати смачні та ароматні синабони навіть без кулінарного досвіду.

Раніше "Дивогляд" розповідав про рецепт неймовірно смачного гарбузового пирога.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше