Сніданок

Секрети приготування ідеальних сирників – не будуть горіти і розпадатися

Shutterstock

Три секрети

Кожен, хто коли-небудь намагався приготувати сирники вдома, знає, що це може стати справжнім випробуванням кулінарної майстерності. Часто стикаючись із проблемою, що сирники горять, розпадаються на сковороді або виходять занадто сухими, можна з легкістю втратити бажання до їх подальшого приготування. Але не все так погано, як може здатися на перший погляд. "Дивогляд" ділиться кількома секретами приготування.

Секрет 1 

Головна запорука вдалих сирників – правильно вибраний сир. Він має бути дещо сухуватим, оскільки, сирники з домашнього сиру не будуть такими пишними через високу жирність продукту. Щоправда, прибрати залишки сироватки можна, процідивши інгредієнт через сито. 

Секрет 2

Також важливо не перестаратися з яйцями. Адже, велика їх кількість зробить основну масу рідкою, з якої хіба вийде приготувати лише запіканку. Традиційно на 500 г сиру знадобиться 1-2 яйця.

Секрет 3

Крім того, потрібно бути обережним з цукром. Додавши його надто багато, він в процесі смаження почне плавитися і сирники на сковороді можуть розтікатись.

Раніше "Дивогляд" повідомляв про 10 ідей сніданків від українських дієтологів.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ