Буряк

Як швидко зварити буряк для салату за 12 хвилин – спосіб на всі випадки життя

Shutterstock

Вам знадобиться мікрохвильовка

Буряк – один із головних інгредієнтів для багатьох улюблених страв, як-от вінегрет, оселедець під шубою чи навіть легкий салат із горіхами та сиром. Але приготування цього коренеплоду часто відлякує кулінарів через довгий час варіння. На щастя, є спосіб, який дозволяє зварити буряк всього за 12 хвилин, і це не вимагає особливих навичок чи обладнання. Детальніше розповідає "Дивогляд"

Як зварити буряк за 12 хвилин?

Для того, щоб швидко приготувати овоч, вам знадобиться мікрохвильовка, яка є практично у кожному домі.

Далі технологія приготування наступна:

  1. Помийте буряк та покладіть його у спеціальну посудину, яка підходить для приготування у мікрохвильовій печі. 
  2. Налийте у місткість воду, накрийте її кришкою та поставте у мікрохвильовку. 
  3. Готуйте овоч при максимальній потужності 12 хвилин. Після цього для кращого ефекту овоч слід залишити на декілька хвилин із зачиненими дверцятами в печі. Готово!

Важливо: для використання такого способу досвідчені господині радять брати коренеплід з тонкою шкіркою. 

Раніше "Дивогляд" повідомляв про те, яку страву найбільше любить принц Джордж Уельський

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ