Все робиться дуже просто
Напевно, жоден святковий стіл не обходиться без оселедця. Це чудова самостійна закуска, інгредієнт для бутербродів та навіть салатів. Але чимало господинь погодяться, що чистити рибу – справа не з приємних, часто займає багато часу, а після цього брудне все: від столу і приборів до рук. Але, на щастя, існує один лайфхак, який значно прискорить цей процес. Його протестувала TikTok-блогерка, повідомляє "Дивогляд".
Що потрібно зробити?
Для початку слід відрізати голову оселедця, очистити рибу від шкірки та плавників. Далі технологія наступна:
- Поділити хвіст оселедця на дві частини, взяти кожну двома руками.
- Міцно тримаючи за хвіст, спочатку перекинути рибу до себе і потягнути руки у різні боки. Під час цієї "махінації" одне філе автоматично відділиться від хребта, а з другої половинки потрібно лише стягнути кістки. Після цього рибу можна нарізати та подавати до столу. Готово!
Даний спосіб справді дієвий та ефективний, а що найголовніше – не займе у вас багато часу, максимум декілька хвилин.
Раніше "Дивогляд" повідомляв про рецепт смачного крем-супу з гарбуза.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.