Цей рецепт поєднує ніжну текстуру гарбуза, ароматні спеції та хрусткі грінки
До вашої уваги рецепт смачного гарбузового крем-супу з запеченими овочами, який легко готувати. Він ідеально підходить для осінніх обідів. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на zdrowo_w_15_minut.
Необхідні інгредієнти:
- Маленький гарбуз – 1 шт.
- Червоний болгарський перець – 1 шт.
- Часник (головка) – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля шалот – 2 шт.
- Свіжий розмарин і чебрець
- Сіль, перець, прованські трави
- Оливкова олія – 2-3 ст. л.
- Кокосове молоко – 200 мл
- Овочевий бульйон – 750 мл
- Половина лимона
- Хліб для грінок
Покрокове приготування:
- Запікання овочів. Спершу розігрійте духовку до 200°С. Поріжте гарбуз, перець, моркву і цибулю шалот на великі шматочки, викладіть на деко разом з головкою часнику, додайте розмарин і чебрець. Збризніть овочі оливковою олією, приправте сіллю, перцем і прованськими травами. Запікайте приблизно 40 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і рум'яними.
- Підготовка інгредієнтів після запікання. Вийміть овочі з духовки, дайте їм трохи охолонути, а потім зніміть шкірку з перцю. Перемістіть всі овочі до каструлі.
- Приготування супу. До каструлі з овочами додайте овочевий бульйон, кокосове молоко та вичавіть сік половини лимона. Приправте страву додатковими спеціями за смаком. Потім використовуйте блендер, щоб перебити суміш до стану кремової текстури.
- Приготування грінок. Наріжте булочку або хліб на кубики і обсмажте на сковороді з оливковою олією. Додайте до сковороди два подрібнені зубчики часнику, обсмажуйте хліб до золотистого хрумкого стану.
Цей ароматний гарбузовий крем-суп – чудовий вибір для тих, хто хоче приготувати щось корисне, смачне та зігріваюче. Подайте суп разом із хрусткими грінками і насолоджуйтеся ніжним смаком та багатством осінніх інгредієнтів!
Раніше "Дивогляд" розповідав про ТОП-7 цікавих та смачних рецептів консервації.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.