Приготування тушонки є відмінним способом збереження м'яса
Цю тушонку можна споживати як холодною з хлібом, так і підігрітою з гарніром, наприклад, картоплею. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на рецепт Лілії Цвіт.
Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 2
Інгредієнти на 1 банку:
- 400 грамів свинини
- 1 чайна ложка солі
- 1 лавровий листок
- 4 горошинки чорного перцю
Приготування:
- М'ясо викласти у велику миску та залити водою з дрібкою соди для дезінфекції. Залишити на 2 години, після чого промити під проточною водою.
- Порізати м'ясо на шматки розміром 3-4 сантиметри, посолити та ретельно перемішати.
- Наповнити банки свининою, залишивши приблизно 2 сантиметри від країв.
- У кожну банку додати лавровий листок та перець горошком.
- Нещільно закрити банки кришками та поставити їх у холодну духовку.
- Готувати тушонку при температурі 150 градусів протягом 3 годин з моменту закипання.
- Вийняти банки з духовки та герметично закрити кришками.
Раніше "Дивогляд" розповідав про список продуктів, які можуть довго зберігатися без холодильника.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.