Кухня

Смачний порятунок на випадок блекауту: рецепт тушонки зі свинини

Shutterstock

Приготування тушонки є відмінним способом збереження м'яса

Цю тушонку можна споживати як холодною з хлібом, так і підігрітою з гарніром, наприклад, картоплею. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на рецепт Лілії Цвіт.

Час приготування: 1 година

Кількість порцій: 2

Інгредієнти на 1 банку:

  • 400 грамів свинини
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 лавровий листок
  • 4 горошинки чорного перцю

Приготування:

  1. М'ясо викласти у велику миску та залити водою з дрібкою соди для дезінфекції. Залишити на 2 години, після чого промити під проточною водою.
  2. Порізати м'ясо на шматки розміром 3-4 сантиметри, посолити та ретельно перемішати.
  3. Наповнити банки свининою, залишивши приблизно 2 сантиметри від країв.
  4. У кожну банку додати лавровий листок та перець горошком.
  5. Нещільно закрити банки кришками та поставити їх у холодну духовку.
  6. Готувати тушонку при температурі 150 градусів протягом 3 годин з моменту закипання.
  7. Вийняти банки з духовки та герметично закрити кришками.

Раніше "Дивогляд" розповідав про список продуктів, які можуть довго зберігатися без холодильника.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ