Нехитрий і швидкий метод
Якщо у вас немає бажання чекати кілька днів, поки авокадо дозріє природним шляхом, існує простий спосіб прискорити цей процес всього за 10 хвилин у духовці. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на DaveHax.
Як швидко зробити авокадо стиглим:
- Обгорніть авокадо у фольгу;
- Покладіть його у форму для запікання та помістіть у розігріту духовку до 93°C;
- Завдяки теплу процес дозрівання активізується швидше;
- Через 10 хвилин вийміть авокадо з духовки та залиште трохи охолонути;
- Зніміть фольгу, розріжте плід навпіл та видаліть кісточку. Ви помітите, що авокадо стало м'яким і готовим до вживання.
Корисні поради:
Якщо авокадо дуже тверде, його можна залишити у духовці на трохи довший час для кращого результату.
Цей нехитрий і швидкий метод допоможе вам насолоджуватися стиглим авокадо щодня, без зайвого очікування.
Раніше "Дивогляд" розповідав про те, які зміни відбудуться у вашому організмі, якщо щодня вживати авокадо.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.