Хоча така комбінація може здатися дивною, насправді ця страва виходить дуже смачною
Сьогодні ми раді представити вам рецепт незвичної закуски від кулінарної блогерки Катерини Мовчан – смажених огірків. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на її Instagram.
Інгредієнти:
- Огірки – 500 г
- Часник – 4 зубчики
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Крохмаль – 1,5 ст. л.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Олія – 1 ст. л.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Мелений червоний перець – за смаком
Приготування:
- Спочатку добре промийте огірки та наріжте їх на 8 рівних довгих частинок. Помістіть їх у миску, посоліть і залиште на 30 хвилин, щоб вони пустили сік.
- Після цього злийте виділений сік і обсушіть огірки за допомогою паперового рушника.
- Очистіть часник і подрібніть його, видавивши через прес або просто нарізавши.
- У сковороді з високими бортами розігрійте олію. Додайте часник і смажте його на середньому вогні протягом однієї хвилини.
- В миску з огірками додайте крохмаль, ретельно перемішайте, а потім викладіть суміш на сковороду до часнику. Смажте 2 хвилини.
- Додайте до огірків соєвий соус, мелений червоний перець та кунжут. Смажте ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно пропарилися.
Готову закуску подавайте на тарілці – вона стане чудовим доповненням до вашого столу!
Раніше "Дивогляд" розповідав, що дієтологиня з Японії назвала ТОП-8 продуктів, які варто їсти щодня.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.