Яблука

Тане у роті: рецепт пирога-невидимки з яблуками (відео)

Shutterstock

Осінь – це пора року, яка тішить нас своїм багатим урожаєм, тому настав час приготувати смачні страви з осінніми фруктами

Кулінарна блогерка Ольга Головіна пропонує вам спробувати рецепт смачного яблучного пирога, який додасть яскравих кольорів до осінніх вечорів. Про це повідомляє "Дивогляд".

Цей пиріг готувати надзвичайно легко, а його текстура просто тане в роті.

Інгредієнти:

  • 6 великих або 7 маленьких яблук
  • 3 яйця
  • 80 г цукру
  • 150 мл молока
  • 40 г вершкового масла
  • 120 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • Ванільний екстракт або ванілін за смаком
  • Сік половини лимона
  • Кориця за бажанням

Приготування:

  • Для приготування тіста спочатку збийте три яйця до утворення пишної піни, після чого додайте цукор і продовжуйте збивати.
  • Додайте молоко і розтоплене вершкове масло, ретельно перемішайте. Влийте ванільний екстракт, просійте борошно разом із розпушувачем і знову перемішайте до однорідної консистенції.
  • Яблука очистіть і наріжте: використовуйте слайсер або наріжте їх тонкими скибочками за допомогою овочечистки. Полийте лимонним соком і, якщо бажаєте, додайте корицю.
  • Залийте яблука приготованим тістом і обережно перемішайте.
  • Виложіть яблука в тісті в форму шарами. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 60 хвилин.
  • Дайте пирогу охолонути, а потім наріжте його на порційні шматочки та подайте з морозивом.

Цей чудовий пиріг стане смачним доповненням до вашого осіннього столу!

Раніше "Дивогляд" розповідав, що дієтологиня з Японії назвала ТОП-8 продуктів, які варто їсти щодня.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ