Великодні писанки

Як використати яйця з Великодня – рецепт смачної намазки на канапки

Shutterstock

Швидко і дуже просто

Якщо у вас залишилося багато яєць з Великодня, які ви не встигли з'їсти – зверніть увагу на просту і швидку салат-закуску для канапок, рецептом якої з вами ділиться "Дивогляд".

Інгредієнти:

  • варені яйца – 4 шт;
  • плавлені сирки – 3 шт;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • майонез – 2 ст.л;
  • чорний мелений перець (за смаком);
  • сіль (за смаком).

Приготування:

Яйця очистіть від шкаралупи і помийте під водою. Плавлені сирки і яйця натріть на дрібній терці. Додайте до маси майонез і ретельно перемішайте.

Часник вичавіть через прес і додайте до салатної закуски. За смаком насипте перець і сіль та ретельно перемішайте. Викладіть намазку на канапки і за бажанням прикрасьте зверху зеленню.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, як приготувати найпопулярніший десерт у TikTok – кейк-попси.

Дивіться також відео 5 каналу: СТОЛТЕНБЕРГ: Зеленський візьме участь у наступному саміті НАТО

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ