Паска, горіхи

Як приготувати паску з апельсиновим фрешем – рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Shutterstock

Існує безліч рецептів паски і всі вони мають різний смак

Якщо ви ще не визначилися, яку паску приготувати, то "Дивогляд" ділиться з вами рецептом паски від шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Особливістю цієї випічки є наявність у тісті апельсинового соку, який додає аромату і кислувато-солодкого присмаку.

 
  • борошно – 600 гр;
  • яєчні жовтки – 3 шт.;
  • молоко – 300 мл;
  • вершкове масло – 180 гр;
  • цукор – 180 гр;
  • сухі дріжджі – 8г (або пресовані – 24 гр);
  • сіль – 1/2 ч.л.;
  • родзинки – 150 гр;
  • апельсиновий фреш – 120 мл;
  • алкоголь міцний – 50 гр;
  • цедра апельсина.

Інгредієнти для глазурі:

  • яєчні білки – 100 гр;
  • цукрова пудра – 100 гр;
  • цукор – 100 гр.

Приготування:

  1. Сухофрукти залийте апельсиновим фрешем і додайте міцний алкоголь. Поставте рідину на вогонь, доведіть до кипіння, а після цього варіть на повільному вогні;
  2. Починайте готувати опару. У тепле молоко висипте дріжджі і цукор. Ретельно перемішайте і поставте у тепле місце на 7-10 хв. У результаті повинна утворитися густа дріжджова "шапочка";
  3. У глибокій ємності збийте жовтки з сіллю, цукром і ванільним цукром до пишної білої маси. Додайте м'яке вершкове масло і цедру апельсина. Ще раз добре збийте;
  4. В отриману масу додайте опару і ретельно розмішайте. Перелийте тісто у форми для випікання і поставте у розігріту до 180°С духовку на 40-60 хв.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом особливої випічки на Великдень.

Дивіться також відео 5 каналу: Десантники та морпіхи отримали техніку та великодні смаколики від Фонду Порошенка

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ