Якщо у вас немає часу смажити сирники на пательні, то "Дивогляд" підготував для вас рецепти сирників у мультиварці.
Класичні сирники
Інгредієнти:
- Сир (5%) – 250 гр;
- борошно пшеничне 50 гр;
- яйце – 1 шт;
- цукор – 2 ст л;
- щіпка солі;
- дрібка ванільного цукру.
Спосіб приготування:
Протріть сир через дрібне сито і вбийте в нього одне яйце. Додайте ванільний цукор, сіль, звичайний цукор (за смаком) і ретельно перемішайте. Борошно просійте через сито і поступово вводіть в масу. Сформуйте сирники, покладіть їх в мультиварку і встановіть режим "смаження". Не забудьте перевернути сирники на інший бік, щоб вони краще приготувалися.
Сирники з манкою
Інгредієнти:
- Сир (9%) – 220 гр;
- борошно – 2 ст. л.;
- цукор – 2 ст. л.;
- манна крупа – 1 ст.л.;
- дрібка ванільного цукру.
Спосіб приготування:
Змішайте манну крупу з борошном і додайте до маси ванільний і звичайний цукор. Вбийте яйце і ретельно перемішайте. Сформуйте сирники і готуйте в мультиварці на режимі "Випічка".
Сирники без яєць
Інгредієнти:
- Сир (5%) – 260 гр;
- борошно пшеничне – 1 ст.л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти змішайте разом до однорідної маси. Сформуйте ковбаску, поріжте кільцями і обкачайте кожен з них в борошні. Готуйте в мультиварці на режимі "Смаження" або "Випічка".
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептом українських вареників із сиром.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.