Фісташкове морозиво

Натурально та смачно: рецепт фіташкового морозива від Лілії Ребрик

Shutterstock

Хто з нам не любить поласуватися морозивом у літню спеку? Обираючи собі цей смаколик у магазині можна розгубитися від вибору. Але чому б не спробувати приготувати його вдома?

Українська телеведуча Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram поділилася з підписниками легким рецептом фісташкового морозива, яке вона любить із самого дитинства. Про це повідомляє "Дивогляд". 

Інгредієнти:

  • Фісташки (несолоні) – 200 гр; 
  • молоко – 2 склянки; 
  • жирні вершки – 0,5 склянки;
  • яєчні жовтки – 4 шт; 
  • цукор – 1 склянка;
  • білий йогурт (несолодкий) – 0,5 склянки.

Приготування:

  1. Фісташки очистіть від шкарлупи та подрібніть за допомогою блендеру;
  2. Пересипте отриману суміш у каструльку та додайте до неї молоко і вершки. Поставте ємність із рідиною на невеликий вогонь;
  3. У мисці збийте яєчні жовтки з цукром і також додайте в каструлю. Доведіть до кипіння;
  4. Отриману масу залиште на столі та дайте їй охолонути. Після цього додайте до неї білий йогурт і поставте у морозилку; 
  5. Стежте за сумішшю. Щойно вона почне замерзати – дістаньте її, збийте блендером та знову поставте у морозилку. Зробіть так 2-3 рази.

Це морозиво обов'язково стане вашим улюбленим літнім десертом. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився із вами 5 найсмачнішими рецептами страв з черешні.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

  •  

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ