Гамбургер

Легкі та пухкі: рецепт булочок для бургерів від Тетяни Литвинової – відео

primebeef.ru

Ви, напевно, не один раз замислювалися над тим, чим булочки для бургерів відрізняються від інших та як їх правильно приготувати.

Так, рецепт приготування бургерного хліба дійсно є трохи іншим, однак, не важчим. Щоб допомогти вам уникнути помилок під час його приготування, "Дивогляд" вирішив поділитися із вами рецептом, який на своєму Youtube-каналі виклала кулінарна експертка Тетяна Литвинова.

Інгредієнти

  • борошно – 500 гр; 
  • яйце – 1 шт;
  • вода – 250 мл;
  • цукор – 3 ст.л;
  • дріжджі – 7 гр;
  • вершкове масло 82% – 40 гр;
  • кунжут – 20 гр;
  • сіль – 1 ч.л.

Приготування

  1. Просійте борошно через сито, щоб позбутися грудочок. За потреби повторіть цю процедуру кілька разів;
  2. У ємність налийте воду та розчиніть у ній дріжджі, цукор та 2-3 столові ложки просіяного борошна. Ретельно перемішайте отриману рідину та залиште під плівкою для набухання;
  3. У окремій мисці збийте яйця та вмішайте їх у масу разом із розтопленим вершковим маслом. Упродовж 15 хвилин місіть тісто, а потім закутайте його у харчову плівку, рушник та залиште на годину при кімнатній температурі;
  4. По завершенні цього часу розділіть тісто на 8 частин однакового розміру, сформуйте з них булочки та залиште на пергаменті ще на 30 хвилин, щоб тісто трохи піднялося;
  5. Поставте тісто у розігріту до 180 градусів духовку та випікайте упродовж 20 хвилин.

Щойно ваші булочки приготуються – залиште їх на столі, щоб вони охололи. Приготувавши їх з вечора, ви забезпечуєте собі смачний сніданок. Розріжте булочки навпіл та додайте начинку за власним смаком

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше