Неправильно приготовані морепродукти можуть викликати у людей різноманітні захворювання, а саме онкологію
Зокрема, це стосується риби. "Дивогляд" із посиланням на Express детальніше розповідає про небезпеку.
Головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде відмітив, що риба може спровокувати алергічну реакцію в організмі людини і у подальшому стати причиною важких захворювань. У тому числі й раку.
Особливо небезпечною експерт вважає солону рибу, яку готують шляхом маринування, соління або ж всіма цими способами разом. Попри те, що соління риби є доволі поширеною практикою вже багато років, фахівці застерігають від споживання такого продукту і класифікують його як канцероген групи 1, що провокує рак.
Варто відмітити, що до цього переліку входить також перероблене м'ясо: ковбаса, сосиски, балик, а також інші солоні та мариновані продукти. Всі вони становлять ризик появи раку.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав про ранковий симптом раку, який часто не помічають.
Дивіться також відео 5 каналу: ВИБУХ на газопроводі у свердловській області
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.