Олів'є

"Олів’є 2.0": новий погляд на улюблений новорічний салат

Shutterstock

Смачного та щасливого Нового року!

Традиційний салат "Олів’є" у новому форматі – зі слабосоленим філе форелі та ніжною ікрою! Ця версія салату стане справжньою окрасою святкового столу, здивує гостей незвичним смаком і подарує нотку вишуканості вашій новорічній вечері. Про цей рецепт розповість "Дивогляд" із посиланням на Instagram-блогерку alionakarpiuk.

Інгредієнти:

  • морква – 2 шт.;
  • картопля – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • свіжий огірок – 1 шт.;
  • консервований зелений горошок – 100 г;
  • слабосолена форель – 150 г;
  • червона ікра – для прикраси;
  • майонез – 2–3 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелень – для декору.

Приготування:

Попереднє приготування

Відваріть до готовності картоплю, моркву, а яйця зваріть круто. Охолодіть та очистіть усі інгредієнти.

Нарізка овочів та риби

Наріжте картоплю, моркву, яйця і свіжий огірок кубиками. Якщо використовуєте солоний огірок, скоротіть кількість солі в рецепті. Форель наріжте маленькими шматочками.

Змішування салату

З’єднайте в мисці нарізані овочі, яйця, рибу та консервований зелений горошок (без рідини). Додайте майонез, посоліть і поперчіть за смаком. Все ретельно перемішайте.

Оформлення та подача

Для святкової презентації використовуйте кулінарне кільце: викладіть салат шарами або сформуйте акуратну порцію. Прикрасьте страву червоною ікрою, свіжою зеленню або скибочками огірка.

Для декору краще використовувати натуральну червону ікру, яка додасть страві довершеності.

Ця сучасна інтерпретація "Олів'є" з рибою ідеально підійде для святкового столу, зробивши Новий рік 2025 ще яскравішим і смачнішим.

Раніше "Дивогляд" розповідав про ТОП-5 страв у меню на Новий рік за мінімум грошей.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ