Мандарини в шоколаді стануть не тільки смачним десертом вашого столу, але й гарною закускою до шампанського
Десерти на новорічному столі бувають рідко, проте мандарини в шоколаді стануть не тільки смачним доповненням вашого столу, але й гарною закускою до шампанського. Про легкий та швидкий рецепт мандаринів у шоколаді розповість "Дивогляд".
Для приготування мандаринів у шоколаді потрібно буде приділити не більше пів години часу. Тому це ідеальний варіант смачного та корисного десерту до новорічного столу, приготування якого не забере багато часу.
Рецепт мандарин у шоколаді

Інгредієнти:
- Мандарини без кісточок – 300 г.
- Гіркий шоколад – 200 г.
- Кокосова стружка – 100 г.
- Подрібнені фісташки на смак або горіхи – 50 г.
- Цукрова пудра – 50 г.
Кроки приготування:

- Розтопіть шоколад на водяній бані. Для цього залийте 1/3 каструлі невеликого розміру водою та доведіть до кипіння.
- Зверху поставте миску (бажано жаростійку) і покладіть до неї шоколад та розтоплюйте до однорідності.
- Після цього очистіть мандарин від шкірки та поділіть його на частинки.
- Тепер можна занурювати кожну "мандаринку" в шоколад та викладати на пергамент.
- Після цього задекоруйте мандарини горіхами, цукровою пудрою або подрібненими фісташками.
- Поставте готовий десерт у холодильник на 20-30 хвилин. Десерт готовий, смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав про оригінальний рецепт поживного фініково-горіхового хліба до різдвяного столу.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.