Мандарини

"Мандарини у шоколаді": легкий рецепт незвичайного десерту до новорічного столу

Shutterstock

Мандарини в шоколаді стануть не тільки смачним десертом вашого столу, але й гарною закускою до шампанського

Десерти на новорічному столі бувають рідко, проте мандарини в шоколаді стануть не тільки смачним доповненням вашого столу, але й гарною закускою до шампанського. Про легкий та швидкий рецепт мандаринів у шоколаді розповість "Дивогляд".

Для приготування мандаринів у шоколаді потрібно буде приділити не більше пів години часу. Тому це ідеальний варіант смачного та корисного десерту до новорічного столу, приготування якого не забере багато часу.

Рецепт мандарин у шоколаді

Мандарини у шоколаді
Мандарини у шоколаді
Фото: Аmysnutritionkitchen

Інгредієнти:

  • Мандарини без кісточок – 300 г.
  • Гіркий шоколад – 200 г.
  • Кокосова стружка – 100 г.
  • Подрібнені фісташки на смак або горіхи – 50 г.
  • Цукрова пудра – 50 г.

Кроки приготування:

Мандарини
Мандарини
Фото: Depositphotos
  1. Розтопіть шоколад на водяній бані. Для цього залийте 1/3 каструлі невеликого розміру водою та доведіть до кипіння.
  2. Зверху поставте миску (бажано жаростійку) і покладіть до неї шоколад та розтоплюйте до однорідності.
  3. Після цього очистіть мандарин від шкірки та поділіть його на частинки.
  4. Тепер можна занурювати кожну "мандаринку" в шоколад та викладати на пергамент.
  5. Після цього задекоруйте мандарини горіхами, цукровою пудрою або подрібненими фісташками.
  6. Поставте готовий десерт у холодильник на 20-30 хвилин. Десерт готовий, смачного!

Раніше "Дивогляд" розповідав про оригінальний рецепт поживного фініково-горіхового хліба до різдвяного столу.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ