Потрібно ретельно підбирати страви до новорічного столу, адже Змія вибаглива та любить простоту й водночас вишуканість
Символом 2025 року стане Дерев’яна Зелена Змія. Тому потрібно ретельно підбирати страви до новорічного столу. Адже Змія вибаглива та любить простоту й водночас вишуканість. Про це розповість "Дивогляд" із посиланням на поради мольфара.
За словами астрологів, на новорічному столі мають бути нескладні, але вишукані страви. Наприклад, приготуйте салати з додаванням руколи, шпинату та петрушки.
Також до новорічного столу 2025 можна подати запечені овочі, зелень та фрукти. Тому що яскраві кольори на святковому столі привертають удачу.
Відомий мольфар Максим Гордєєв теж порадив українцям, що саме потрібно приготувати до новорічної святкової вечері, щоб привернути енергію.
"Ми всі знаємо, що 2025 рік – це рік дерев’яної зеленої змії. Отже, що любить змія: тропічні фрукти, курку, рибу, кролика та будь-яку зелень. Зробіть дуже затишне сервірування, яка складається із зелених, сірих і білих кольорів. Якщо ви ось так прикрасите свій новорічний стіл, змія зустріне вас із відкритими обіймами. У такому разі 2025 рік стане для вас найуспішнішим", – розповів мольфар.
Що не варто готувати до Нового 2025 Року

- Страви з м’яса рептилій та екзотичних тварин, адже це не сподобається символу року – Змії.
- Краще не готувати страви зі свинини та яловичини.
- Відмовтеся від жирних та калорійних страв, наприклад із сала, ковбаси та смаженого м’яса.
Раніше "Дивогляд" розповідав чого чекати кожному знаку Зодіаку в рік Зеленої Дерев’яної змії.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.