млинці

Млинці в духовці за 5 хвилин: рецепт смачної страви на Масницю

Shutterstock

Масляний тиждень у самому розпалі

Саме тому "Дивогляд" ділиться з вами рецептом пухких голландських млинців, які не треба смажити.

Такі млинці готуються лише 5 хвилин і насичують надовго. Вам не треба докладати великих зусиль – достатньо просто змішати всі інгредієнти, вилити їх на сковорідку і залишити у духовці.

Інгредієнти:

  • яйця (великі) – 3 шт.;
  • борошно – 60 г;
  • молоко – 120 мл;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • мускатний горіх – дрібка;
  • вершкове масло – 4 ст. л.

Приготування:

Перевірте, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури. Лише після цього починайте готувати млинці.

Для початку увімкніть духовку грітися до 220° і приступайте до приготування тіста. У глибокій ємності з'єднайте разом яйця, борошно, молоко, цукор і мускатний горіх. Збийте ретельно за допомогою блендера або вінчика до однорідної маси.

У важкій пательні діаметром близько 25 см, розтопіть вершкове масло і простежте, щоб воно не підгоріло. Отриману масу вилийте у сковороду та випікайте 20 хв. Після цього зменшіть температуру до 150° і випікайте ще 5 хв.

Готовий млинець розріжте на клини і подавайте з варенням, згущеним молоком чи сметаною. За бажанням додайте до нього улюблені фрукти.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами рецептами начинок для млинців на Масницю.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ