Рис

Як розігріти "вчорашній" рис, щоб він залишився розсипчастим – лайфхак від фуд-блогера (відео)

Shutterstock

Цей простий трюк миттю підкорив користувачів мережі

"Учорашня" страва, якщо не з'їсти її свіжою, наступні дні матиме вже інший смак і навіть текстуру. Однак, існують такі страви, які просто неможливо з'їсти за один день. 

До цієї категорії можна віднести картопляне пюре або ж крупи. Зокрема, рис. Якщо правильно приготувати його, то він буде розсипчастим. Але така текстура майже ніколи не зберігається на кілька днів.

Щоб ваш гарнір зберігав гарний вигляд на другий і третій день і не злипався, "Дивогляд" ділиться з вами корисним лайфхаком, яким на своїй сторінці в Instagram поділилася фуд-блогерка Емілі Марайко.

Процедура не відрізняється від звичної, якщо у вас є мікрохвильова піч. Перекладіть рис на тарілку, у якій плануєте його розігріти. Зверху нього покладіть кубик льоду. Після цього накрийте пергаментним папером та грійте у мікрохвильовці близько 2-3 хв.

По завершенні цього часу зніміть пергамент, приберіть залишки льоду та перемішайте рис. Ваш гарнір не втратить свого смаку і матиме вигляд щойно приготованої страви.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, що зробити зі вчорашньою картоплею.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ