Борщ

Як прибрати зайвий жир з борщу або супу – лайфхак (відео)

Shutterstock

Ваша страва набуде зовсім іншого смаку

Бувають випадки, коли найсмачнішу першу страву може зіпсувати єдиний інгредієнт – жир. При виборі м'яса треба бути дуже обережним, але навіть якщо ви помилилися у виборі, а суп або борщ вийшов занадто жирним – не засмучуйтеся. "Дивогляд" знає, як можна вийти з цієї ситуації та повернути страві приємний смак. 

Із проблемою зайвого жиру у перших стравах стикалися майже усі. Якщо раніше вихід був один – їсти так, то сьогодні існує маленька хитрість, яка допоможе позбутися зайвої кількості м'ясного жиру. Нею поділилися на YouTube-каналі WebMD

Для цього креативного способу вам знадобиться лише два предмети: металевий черпак, а також кубики льоду.

Заповніть ємність черпака льодом, а в разі, якщо його немає – достатньо буде покласти посуд на 10 хв у морозильну камеру, або холодну воду. 

Після цього проведіть дном черпака поверхнею супу, або борщу так, щоб шматочки льоду не потрапили у саму страву. Результат не змусить на себе чекати. Ви одразу ж помітите, як жир прилипне до дня черпака та застигне на холодному металі. 

За потреби процедуру можна повторювати кілька разів.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що кухар поділився лайфхаком, який допомагає нарізати цибулю без сліз

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ