Картопля

Кулінарам на замітку: як за лічені хвилини почистити варену картоплю – лайфхак (відео)

Shutterstock

Цей спосіб обов'язково вам знадобиться

Варена картопля є одним з головних інгредієнтів у традиційних зимових стравах. Зокрема, салаті Олів'є. Варену картопля у мундирах очистити буває досить важко. Щоб полегшити вам цей процес "Дивогляд" ділиться цікавим лайфхаком.

Українська блогерка Оля Сидорчук на своїй сторінці в Instagram оприлюднила простий і швидкий способ очищення картоплі, який потребує кількох секунд.

Процес дуже простий та стане у нагоді кожній домогосподині. Перш ніж варити картоплю зробіть посередині неї кілька не глибоких надрізів. Але зауважте, що прорізаною має бути лише шкірка.

Після цього покладіть картоплини у киплячу воду та варіть їх близько 20-30 хвилин. Коли картопля буде готова – злийте з посудини окріп та налийте туди холодну воду.

По черзі діставайте відварені картоплини та починайте чистити. Для цього тримайте овоч двома руками та трошечки здавлюйте його поруч із надрізом. З двох боків повертайте шкірку у протилежних напрямках. Вона стягуватиметься дуже легко та швидко.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" ділився з вами лайфхаком, як подрібнити часник і не забруднити терку.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ