Ольга Мартиновська

Рецепт запеченої сирної паски від Ольги Мартиновської

olga_martynovska / Instagram

Такої страви ви ще не куштували

Напередодні Великодня майже усюди можна побачити нові рецепти традиційної паски. Останнім часом популярності набуває сирна паска, яку готують у спеціальних формах та не випікають.

Однак, суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська поділилася у своєму Instagram незвичайним рецептом паски, яку готувала ще її бабуся. Цікавим є те, що основною технікою для приготування є мультиварка. 

Інгредієнти

  • домашній сир – 800 гр;
  • м'яке вершкове масло – 100 гр;
  • цукор – 100 гр;
  • згущене молоко – 200 гр;
  • кукурудзяний крохмаль – 80 гр;
  • сметана 15-20% – 800 гр;
  • яйця – 5 шт;
  • цукати або родзинки – 200 гр;
  • цедра 1 апельсину.

Приготування

  1. Для початку перетріть домашній сир через сито, щоб ваша маса стала більш однорідною;
  2. У ємності середніх розмірів збийте міксером вершкове масло з цукром та яйцями. Додайте до отриманої маси кукурудзяний крохмаль, домашній сир, цедру, сметану, згущене молоко та перемішуйте до однорідної консистенції;
  3. Коли ваше тісто буде готове – викладіть його у форму з мультиварки та відправте запікатися на 1,5 години при температурі 160 градусів;
  4. По закінченні часу – дістаньте форму та залиште її на ніч.

Для декорування паски можете скористатися ідеями, про які раніше розповідав "Дивогляд". 

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ