Без слідів учорашньої вечірки: 6 алкогольних напоїв, які спричиняють найменше похмілля

3 квітня у різних куточках нашої планети відзначають Всесвітній день вечірки

Багато хто не уявляє проведення веселої вечірки без алкогольних напоїв і багатьох різновидів коктейлів на будь-який смак. Однак, інколи ми навіть не замислюємося, що лише одна порція якогось алкогольного напою може негативно вплинути на наш зовнішній вигляд та значно погіршити стан шкіри вже наступного дня.

"Дивогляд" вирішив поділитися із вами підбіркою алкогольних напоїв, які є менш шкідливими для організму і спричинять найменше похмілля після гучної вечірки.

Джин-тонік

Якщо казати про найбільш безпечний алкоголь, то це він. У складі цього напою ви не знайдете цукру, або інших речовин, які можуть негативно відобразитися на шкірі та викликати похмілля. Чудовий варіант, якщо потрібно скласти комусь компанію. 

джин-тонік
джин-тонік
Фото: Shutterstock

Текіла

Текілу виготовляють на основі добре очищеного спирту, який містить невелику кількість шкідливих сумішей та цукру. На обличчі негативні наслідки його вживання не відображатимуться, а якщо насолоджуватися напоєм без солі, то є вірогідність прокинутися вранці без слідів похмілля. 

текіла
текіла
Фото: Shutterstock

Бренді

У це важко повірити, але порція цього напою містить рекомендовану добову дозу вітаміну C і корисні для серця антиоксиданти. До його складу входять елементи, які пригнічують активність гену NF-кБ, який бере участь в запальних процесах, тим самим захищаючи від різних хвороб.

Враховуючи це, можна зазначити, що коньяк має омолоджувальні властивості та забезпечує гладку шкіру без зморшок.

Коньяк, бренді, алкоголь
Коньяк, бренді, алкоголь
Фото: Depositphotos

Віскі

Віскі є справжнім джерелом еллагової кислоти, яка нормалізує цукор крові, допомагає в боротьбі з хворобами шкіри та кишечника. Проте надавати перевагу необхідно виключно односолодовому. І пам'ятайте: які б корисні елементи не містив у собі напій – захоплюватися ним не потрібно. 

віскі, алкоголь
віскі, алкоголь
Фото: Shutterstock

Горілка

Після важкого робочого дня інколи дуже хочеться зняти стрес, випивши келих вина, або якогось легкого напою. Натомість, мало хто знає, що невелика порція горілки впорається із цим завданням краще за будь-який інший напій. 

водка,  алкоголь
водка, алкоголь
Фото: Shutterstock

Лонг-Айленд

Завершує рейтинг "корисних" напоїв – їх мікс. Так-так, це не окремий напій. До його складу входять декілька різновидів алкоголю: горілка, ром, текіла, джин, тріпл-сек.

Проте будьте дуже обережними. Інколи у закладах у нього додають ще й солодкий сироп. Після такого напою вам точно не вдасться прокинутися вранці свіжим, тож перед вживанням запитайте офіціанта, з яких інгредієнтів створюється напій. 

лонг-айленд, алкоголь
лонг-айленд, алкоголь
Фото: Shutterstock

А який з цих напоїв ви вживаєте найчастіше?

Нагадаємо, що нещодавно "Дивогляд" розповідав, як алкоголь може вплинути на організм під час вакцинації від COVID-19.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram – Дивогляд 5.UA!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ

Читайте більше